GRØNNE INITIATIVER

Vælg blandt de 17 verdensmål eller leverandør nedenfor, og gå på opdagelse i de forskellige grønne initiativer.

25.03.2022

Bæredygtige råvarer

Royal Greenlands fiskerier skal forvaltes i henhold til videnskabelig rådgivning, og certificeres...

25.03.2022

Udvikling af fiskeriet – Flere arter

Hos Royal Greenland vil vi arbejde for at udnytte havets ressourcer på ansvarlig vis. I fremtiden...

25.03.2022

Mindre affald og flere fødevarer

Der er en begrænset mængde fisk i havene og det forpligter os til at udnytte fisken bedst muligt...

25.03.2022

Klima og energi

Energiforbrug og klimaaftryk på fabrikker og i fiskeriet er centrale indsatsområder...

25.03.2022

Pap, papir og plast

Færdigvarer skal emballeres for at kunne blive transporteret hygiejnisk og effektivt samt bevare...

GRØNNE TEMAER

Gå på opdagelse i leverandørernes forskellige initiativer indenfor bæredygtighed nedenfor.

25.03.2022

Sammen tager vi ansvar fra jord til bord

Lantmännen Unibake er ejet af svenske landmænd – gennem Lantmännen-koncernen – der er en af...

25.03.2022

Vi skaber en bæredygtig fremtid for fødevarer

Vi går forrest i arbejdet med at sikre en bæredygtig omstilling af fødevareproduktionen og er...

11.10.2021

Sammen om en bæredygtig udvikling

Økologi er grundstenen i godt bagværk. Med Valsemøllens egen Signatur-serie får du et...

Viden om bæredygtighed

25.03.2022

Den danske klimalov

Folketinget vedtog i 2020 den danske klimalov.

25.03.2022

Udvidet producentansvar for emballage

Med virkning fra 1. januar 2025 indføres der et udvidet producentansvar for emballager i Danmark...

25.03.2022

Designguide for plastemballage

Et af de første konkrete resultater af partnerskabet mellem Miljøstyrelsen og detailsektoren er...

25.03.2022

Klimaberegning

I EU's fælles miljøplan Green Deal hedder det, at "Virksomheder, der bruger 'grønne udsagn’ i...

25.03.2022

One\Third

ONE\THIRD er en tænketank, der repræsenterer hele fødekæden fra 'jord til bord', offentlige...

25.03.2022

Madspild

At undgå madspild er i de senere år kommet højt på dagsordenen hos såvel fødevareproducenter...

25.03.2022

Sektorsamarbejde mellem HORESTA og Miljøstyrelsen om engangsemballage og plast

Horesta har på vegne af restaurationsbranchen indgået et sektorsamarbejde med Miljøministeriet...

25.03.2022

Danmark mod madspild

Danmark mod Madspild er et projekt under tænketanken ONE\THIRD. Danmark mod Madspild er en...

25.03.2022

Klima og fødevarer

FN’s klimapanel (IPCC) anslår, at det globale fødevaresystem står for cirka 30 pct. af de samlede...

25.03.2022

Greenwashing

Når en virksomhed anvender miljø- eller klimaudsagn, skal man være opmærksom på, at der i stigende..

25.03.2022

Piktogrammer skal hjælpe med affaldssortering

For at sikre en højere genanvendelse og få udnyttet ressourcerne bedre er det politisk bestemt...

25.03.2022

”Grøn markedsføring”

Mange virksomheder ønsker at fortælle deres kunder om, hvad de gør for at minimere miljø- eller klim

25.03.2022

Den store klimadatabase

I mangel på en anerkendt fælles beregningsmetode og fælles data, udgav klimatænketanken Concito i...

25.03.2022

Parisaftalen

Den ubetinget største miljøudfordring, som jorden står over for, er klimaforandringerne.

25.03.2022

Sektorpartnerskabet for plast

Der er etableret et sektorpartnerskab for plast mellem Miljøstyrelsen og detailsektoren. Målet er...

MÆRKNINGER

Vi samler de officielle fødevaremærkningsordninger og leverandørernes egne anprisninger, der beskriver produkternes egenskaber.

Bliv opdateret helt automatisk

Vi inspirerer løbende i vores nyhedsbrev med alt fagligt relevant fra foodservice-branchen. Få blandt andet nyheder fra alle de levedandører du kender, produktlanceringer, spændende opskrifter, artikler, nyt om events og meget mere. Tilmeld dig nedenfor, og bliv opdateret i jeres køkken.


Tak for din tilmelding

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Vi sender dig fremadrettet spændende inspiration fra foodservice branchen, direkte til din indbakke