Sæt den gode smag på skemaet

Det skal være sjovt at stå i køkkenet på de danske efterskoler – både som personale og som elev. Derfor har vi skabt et inspirationsunivers fyldt med spændende løsninger og idéer, der kan sætte gang i kreativiteten i køkkenerne. Her kan du og dit køkkenhold blandt andet søge inspiration til at skabe en varieret kost med nye og måske lidt anderledes retter – naturligvis med øje for køkkenkalkulationerne. Samtidig kan I gå på opdagelse blandt nøje udvalgte retter og spændende produkter fra leverandørerne bag kampagnen.

Den populære efterskolemenu

Gå på opdagelse i opskrifterne nedenfor, hvor vi har håndplukket retter, der er venlige for køkkenalukationerne i efterskolens køkken.

  • Varme retter
  • Lune retter
  • Morgenmad
  • Forfriskninger
  • Kolde retter
  • Desserter
  • Bagværk

TEMAER

Vi har samlet en masse spændende inspiration til dig, som gerne vil sætte ekstra gang i kreativiteten i dit efterskolekøkken. Her kan du frit dykke ned i de forskellige temaer og få nye idéer til sammensætningen af din menu.

Inspiration til en smagfuld hverdag

Gå på opdagelse blandt de inspirerende artikler nedenfor, som vi har håndplukket til dig og dit køkkenhold.

07.09.2021

Her bager vi brødet selv

Med planlægning og gode grundopskrifter kommer man langt. Få inspiration til at bage brødet selv.

07.09.2021

Sådan planlægger du friskbagt brød

Få gode idéer til friskbagt brød samt tips til præbagning og hvordan du undgår madspild.

13.09.2021

Superfoods fra havet

Selvfølgelig ved du, at fisk og skaldyr er sundt. Men ved du hvorfor? Læs mere her.

15.09.2021

Mød The Vegetarian Butcher

Kan én kødfri dag om ugen gøre en forskel? Få svaret fra verdens første vegetariske slagter her.

13.09.2021

Hvorfor vælge frossen fisk?

Frossen fisk er frisk fisk. Læs her om de mange fordele ved at anvende frossen fisk i køkkenet.

15.09.2021

5 fordele ved plantebaseret kost

Vi giver dig her de 5 største fordele ved at spise mere plantebaseret.

15.09.2021

Det klimavenlige valg

Her får du inspiration til, hvordan du igennem kosten kan gøre en forskel for klimaet.

15.09.2021

Når kødelskeren skal være klimavenlig

Kødfri serveringer - hvad gør man, hvis eleverne ikke ønsker at erstatte hakkebøffen med grøntsager?

27.02.2020

Optimal tilberedning af fisk

Læs med her og lad os hjælpe dig med at tilberede din fisk!

Smagfulde løsninger til efterskolerne

Bliv opdateret helt automatisk

Vi inspirerer løbende i vores nyhedsbrev med alt fagligt relevant fra foodservice-branchen. Få blandt andet nyheder fra alle de levedandører du kender, produktlanceringer, spændende opskrifter, artikler, nyt om events og meget mere. Tilmeld dig nedenfor, og bliv opdateret i jeres køkken.