Om medlemskab på Madværkstedet

Dit eget univers – sammen med andre

På Madværkstedet Online er du både dig selv og en del af et fællesskab. Fra din egen administrator konto kan du uploade produkter (automatisk fra GS1), opskrifter, nyheder og anden inspiration. Alt dit indhold indgår i fællesskabet, men vi samler det også alt sammen under din virksomhed. Hvis du kunne tænke dig at høre mere om mulighederne, abonnementspriser eller andet, så kontakt Lars Brun på 26 75 07 41 eller lbn@mldk.org.

Fordelene ved et medlemskab

Inspiration

Du kan inspirere de professionelle ude i køkkenerne ved eksempelvis at dele lækre opskrifter, som indeholder de produkter, du tilbyder, vise spændende inspirationsartikler samt gøre opmærksom på produktnyheder eller nye innovative tiltag.

Markedsføring

Du har mulighed for at markedsføre produkter og services, som din virksomhed tilbyder. Derudover vil du også have mulighed for at blive markedsført i temasektioner på platformens forside samt i nyhedsmails, som sendes ud til en stor mængde af slutbrugere.

Dit eget univers

Du kan vælge at samle alt det indhold, du har gjort tilgængelig på Madværkstedet Online under dit eget univers. På den måde er du stadig dit eget brand samtidig med, at du er en del af et fællesskab.

Indsigt

Du får indsigt i, hvor mange besøgende dit indhold har. Har du allerede en Google Analytics-konto, kan du få statistikker fra Madværkstedet Online koblet direkte på din eksisterende Google-konto.

Information

Du har let ved at dele information med slutbrugerne. De produktinformationer som du allerede har oplyst til GS1 gøres let tilgængelig for slutbrugerne. Samtidig har du også mulighed for fx at informere om, hvornår du deltager på messer, hvor slutbrugerne kan møde dig.

Deling

Du kan vælge at andre (fx grossister) skal have mulighed for at vise dit indhold på deres hjemmeside. Og bare rolig, du kan stadig tracke dit indhold (funktionalitet under udvikling).

Synlighed

Madværkstedet har en store mængder af indekserbart indhold, hvilket gør platformen meget synlig på Google. Det giver din virksomhed og dit indhold mere synlighed på søgemaskinen og større eksponering for de professionelle køkkenentusiaster.

Fællesskab

Du bliver en del af et større fællesskab, hvor vi sammen tager et ansvar for at styrke hele den danske foodservice branche.

Nuværende medlemmer