Om medlemskab på Madværkstedet

Kriterier for medlemskab på Madværkstedet Online

Madværkstedet Online drives af foreningen Mærkevareleverandørerne – MLDK. Forudsætningen for at opnå medlemskab af Madværkstedet Online er de samme som for foreningen. I praksis betyder det, at man skal være økonomisk uafhængig af grossister og detaillister. Madværkstedet Online gør undtagelser i forskellige sammenhænge eller periodisk. Det tager foreningen løbende stilling til. 

Der betales et årligt abonnement som deltagende leverandør på madværkstedet online. Opsigelse med virkning fra kommende år skal ske senest 30. juni i indeværende år. 
 
Et leverandørudvalg under MLDK tager løbende stilling til prissætning og andre rammer for deltagelse. 
 
Ønsker du at vide mere om madværkstedet online kan du kontakte Lisa på lisa@mldk.org.

Fordelene ved et medlemskab

Inspiration

Du kan inspirere de professionelle ude i køkkenerne ved eksempelvis at dele lækre opskrifter, som indeholder de produkter, du tilbyder, vise spændende inspirationsartikler samt gøre opmærksom på produktnyheder eller nye innovative tiltag.

Markedsføring

Du har mulighed for at markedsføre produkter og services, som din virksomhed tilbyder. Derudover vil du også have mulighed for at blive markedsført i temasektioner på platformens forside samt i nyhedsmails, som sendes ud til en stor mængde af slutbrugere.

Dit eget univers

Du kan vælge at samle alt det indhold, du har gjort tilgængelig på Madværkstedet Online under dit eget univers. På den måde er du stadig dit eget brand samtidig med, at du er en del af et fællesskab.

Indsigt

Du får indsigt i, hvor mange besøgende dit indhold har. Har du allerede en Google Analytics-konto, kan du få statistikker fra Madværkstedet Online koblet direkte på din eksisterende Google-konto.

Information

Du har let ved at dele information med slutbrugerne. De produktinformationer som du allerede har oplyst til GS1 gøres let tilgængelig for slutbrugerne. Samtidig har du også mulighed for fx at informere om, hvornår du deltager på messer, hvor slutbrugerne kan møde dig.

Deling

Du kan vælge at andre (fx grossister) skal have mulighed for at vise dit indhold på deres hjemmeside. Og bare rolig, du kan stadig tracke dit indhold (funktionalitet under udvikling).

Synlighed

Madværkstedet har en store mængder af indekserbart indhold, hvilket gør platformen meget synlig på Google. Det giver din virksomhed og dit indhold mere synlighed på søgemaskinen og større eksponering for de professionelle køkkenentusiaster.

Fællesskab

Du bliver en del af et større fællesskab, hvor vi sammen tager et ansvar for at styrke hele den danske foodservice branche.

Nuværende medlemmer